Raportti rautaesiripun takaa: Mitä Venäjällä nyt tapahtuu – kristittyjen parissa?

Mediapastori Timo Pellinen ja lähetyssaarnaaja Rauli Lehtonen tapasivat hiljattain analysoiden Venäjän tapahtumia kristittyjen näkökulmasta. Miksei kukaan ole aikaisemmin kertonut, miten uutisvarjoon joutuneet entisen Neuvostoliiton uskovat saattavat elää herätyksen aattohetkiä ja että se voisi puhaltaa tuulen lailla idästä kotikonnuillemme? Olemmeko valmiit muuttumaan, heräämään – tekemään parannusta?

Aikamme uhkakuvat ja hätä voivat olla luomassa seurakunnille ja kristityille ainutlaatuisia mahdollisuuksia! Miten Ukrainan ja Venäjän muuttunut tilanne, liikekannallepano, terrori-iskut Nordstreamin kaasuputkiin ja Krimin kulkuväyliin tulevat vaikuttamaan Länsi-Euroopan kansalaisten elämään tulevan syksyn ja talven aikana? Näihin kysymyksiin Timo ja Rauli etsivät vastauksia itään päin suunnatulta näköalapaikaltansa.

Saat muun muassa kuulla, miten Kiinan ja Venäjän kristityt jo suunnittelevat yhteisiä projekteja saavuttamattomien kansojen pariin ja kuinka kristityt suhtautuvat liikekannallepanoon. Timo ja Rauli yrittävät myös selittää, miksi monet Venäjän uskovat ovat voineet tukea maansa presidentin politiikkaa ja kuinka liikepakannallepano rupeaa horjuttamaan valtakoneiston tärkeimpiä tukipilareita. He analysoivat vielä mahdollisista lähitulevaisuuden skenaarioista, joista moni valtamedia vaikenee.

Napsauta alla olevaa nuolta, niin pääset kuuntelemaan ensimmäistä syksyn 58 min radioblogia, jossa kerrotaan Venäjän uskovien tilanteesta.

Previous

Juutalaisten muutto Venäjältä Israeliin katkolla?

Next

Israelin kansalla on raamatullinen oikeus omaan maahansa!

3 Comments

 1. olavi Lehtikevari

  Selventävä informaatio Kiitos veljet

 2. Raimo Itkonen

  Siinä vaiheessa kun Putin aloitti tuhoamissodan Ukrainassa hänellä oli liian suuret luulot Venäjän sotilaallisesta varustautumisesta, sillä sellaisessa korruptoituneessa valtiosysteemissä ei edes itse diktaattorille kerrottu totuutta. Kenraalit ja muut varustelurahojen vastaanottajat panivat osan omiin taskuihinsa ja sen myötä jakoivat valheellista tietoa asevoimien ajankohtaisesta kunnosta. Putin halusi nostattaa ”sarveaan” kansansa suurena johtajan, mutta ne suunitelmat ovat luhistumassa. Tämä sota tulee myös Venäjälle hyvin kalliiksi.
  Kun Rauli sanoi, että osa venäjänkielisistä ukrainalaisista varmaan haluaisikin, että osat Itä-Ukrainaa liitetään Venäjään? Kansanäänestys oli kylläkin vale, sillä haluaako 95% liityä Venäjään? Äänestysprosenttikin oli melko alhainen. Kaikki he ovat kumminkin ukrainalaisia.
  Virossa oli vastaavaa, kun Neuvostoliitto hajosi ja Viro itsenäistyi, Virosta tuli maan pääkieli ja venäjästä vähemistökieli. Jotta sai äänestää valtionvaaleissa piti olla maan kansalainen ja kansalaisuuden saamisen edelytyksenä oli vironkielen hyväksytty hallitseminen, jota testattiin kielitestillä. Silloin ei syttynyt sotaa.
  Kaikkivaltias Luojamme antakoon sisimpäämme rauhan, Hänen rauhansa, sillä onhan kaikki asiamme Hänen hallinnassaan. Tapahtukoon Hänen tahtonsa! Aamen!

 3. Risto Laaksoharju

  Kiitos Timo ja Rauli näistä ajankohtaisista uutisista jotka tulevat esille tässä ohjelmassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–