Kiovassa 8. maaliskuuta 2022

Voit lukea Ukrainan tilanteesta lisää päivityksiä myös englanninkielisiltä sivuilta. Seuraavassa hieno kuoroesitys Ukrainan Malynin nuorisokonferenssista, jossa sain haastaa nuoria lähetystyöhön Euroopassamme.

Johtavatko pakolaisvirrat mantereemme hengelliseen heräämiseen?

Voit lukea Ukrainan tilanteesta lisää myös englanninkielisiltä sivuilta. Napsautat vain englannin lippua etusivun oikean puolen yläkulmasta. Voit myös tilata ne kirjoittamalla osoitteesi valikkoon. Voit näin vahvistaa kielitaitojasi ennen seuraavaa Ukrainanmatkaasi!?

Napsauta yllä olevasta nuolesta, jos haluat kuunnella nuorisokuoron laulua aikaisemmilta kesäjuhlilta.

I heard this song melody from evacuation bus by young driver from Rivne region when he was about to leave Kyiv with new group of refugees. 

He might be one of the choir singers you may enjoy. #Malynfest is (well, was and will be) the biggest in Eastern Europe Pentecostal youth camp for years bringing together 5-10 thousands youngs every July. This specific piece “You are worthy!” empowered my soul so much. 

All glory belong to You!, we sing in Ukraine!

Having these great youth fighting for the nation we will sing it all together soon again. 

Come and join!

Yuri K, Kyiv

Previous

Ukraina tarvitsee tukeamme – juuri nyt!

Next

Rohkaisevia uutisia Albaniasta

5 Comments

 1. VESA-PEKKA LANNE

  Kiitos Rauli! Olipa valtava kuoro, kiitos Herralle! On myös ajankohtainen kysymys: saako hengellisesti pimeä Eurooppa vielä kuulla sanoman Jeesuksesta uskovien pakolaisten kautta? Esitin itse saman ajatuksen eilen Virkkalassa oman seurakuntani rukouskokouksessa ja viime sunnuntaina Turussa eräässä seurakunnassa, jossa olin puhumassa! Tässä on myös totisesti rukousaihe! Kirjoituksesi vahvisti!

 2. orvo grönfors

  Olihan mahtava kuoro…

 3. Alvar

  Господи, благослови Україну.
  Oli siunaavaa kuunella, kun sisaret ja veljet ylistivät Herraa!

  Muistetaan ystävät, kun rukoilemme, niin muistetaan Ukrainan kansaa, mutta emme saa unohtaa rukoilla myös Venäjän puolesta, että he lopettavat tämän mielettömän sodan!
  Rauha Ukrainanlle , rauha meille kaikille!

 4. Lasse

  Kyseessä on Varashin helluntaiseurakunnan yhdistetty nuorisokuoro. Varash (aiemmin Kuznetsovsk) on ydinvoimalakaupunki (kuusi reaktoria) Rivnen alueen pohjoisosissa. Nykyisin noin 60 000 asukkaan kaupungissa ei ollut tietääkseni omaa helluntaiseurakuntaa vielä 1990-91, kun ensimmäisiä kertoja kävin kaupungissa. Kaikissa naapurikylissä kyllä oli, onhan alue Ukrainan helluntailaisuuden ydintä. Muistaakseni vuonna 1992 sinne rakennettiin hieno, valtavan suuri rukoushuone, johon nykyisin mahtuu yhdellä kertaa vain murto-osa seurakuntalaisista. Sen tähden joka sunnuntai on kolme aamujumalanpalvelusta, jotta kaikki halukkaat pääsisivät jumalanpalvelukseen.

 5. olavi Lehtikevari

  Hienoja ovat ”Hengelliset laulut”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–