Mitä Raamattu kertoo enkeleistä?

Kuva: H. Berg

Pari vuotta sitten rukoilin, että haluaisin nähdä enkelin. Toiveeni kytkeytyi pääsiäistä edeltävään paastonaikaan. Tuntui oikealta ajoittaa pyyntöni siihen jaksoon. Olihan Mariakin saanut tavata enkelin/sanansaattajan Jeesuksen haudalla juuri pääsiäisen aikoihin.

Ensimmäinen elokuuta 2021 päätin puhua Tukholman Suomalaisen Filadelfian ehtoolliskokouksessa siitä, mitä Raamattu kertoo meille enkeleistä, sekä enkelikokemuksestani, joka yllätti minut täysin. Kokemukseni oli sisäisesti varsin shokeeraava.

Voit kuunnella/katsella seurakuntamme ehtoolliskokouksen napsauttamalla alla olevaa linkkiä. Jumalan siunausta Sinulle ja runsaita enkelikokemuksia myös sinun arkipäivääsi. Uskon että Herran lähettämillä suojelusenkeleillä on varsin paljon puuhaa näinä vaikeina aikoina:

”Katsokaa, ettette halveksu yhtäkään näistä pienistä; sillä minä sanon teille, että heidän enkelinsä taivaissa näkevät aina minun Isäni kasvot, joka on taivaissa” (Matt. 18:10).

Katsokaa myös Apt. 12:15 ja muistakaa, että enkeleistä kerrotaan kaikissa Raamatun kirjoissa, Esterin ja Ruutin kirjaa lukuunottamatta. Ehkä sinunkin historian sivuillesi vielä kirjoitetaan …, ellei jo ole kirjoitettu?

Laita rohkaisevaa tekstiä kokemuksistasi kommentteihin!

Rauli Lehtonen

Previous

Rukoiletko Suomen olympiajoukkueen puolesta?

Next

Seinäjoen suurkokousten vaikutus levisi Itä-Eurooppaan ja Afrikkaan

4 Comments

  1. Juha Räihä

    Meidän perheessä vieraili kolme enkeliä, vaimoni kuvaili heidän näkönsä tarkalleen. Hän sairasti syöpää ja oli vain muutama päivä elinaikaa. Nämä kolme enkeliä rohkaisivat häntä. Kun tulin töistä kotiin vaimo oli iloinen ja rohkealla mielellä.

  2. Puhe oli erittäin hyvä ja valaiseva,miten Jumala käyttää enkeleitä !

  3. Marita Takala

    Kiitos Sanasta, rohkaisevaa!

  4. Esko ja Marita Pakarinen

    Kiitos Rauli hyvästä sanasta siinä ehtoolliskokouksessa, jonka kuuntelimme jälkikäteen kotonamme ja jokaiselle jotka siinä palvelivat, Ruonalan pariskunnalle ja Mirjamille. Olkaa siunatut!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–