Adoptera en onådd folkgrupp

I Ryssland finns det cirka 7 miljoner tatarer. Foto: ”Alenvi”/Shutterstock.com

Pingst Internationellts Regionråd för Eurasien vill inspirera församlingar i Norden till att rikta mer uppmärksamhet på de minst nådda folkgrupperna för evangelium. Därför startas nu en serie av artiklar om onådda folkgrupper framför allt i Eurasien, men även i andra delar av världen. Behovet för mission ökar nu när barriärer byggs upp och gränser tillsluts i takt med att konflikter eskalerar mellan olika länder, som tidigare haft en god relation med varandra.

Gå in på www.jesus4eurasia.se och klicka på ”Nyheter” eller ”Onådda folkgrupper”. Då kan du läsa om den första folkgruppen – tatarerna – som bor i Ryssland, samt om hur du och din församling kan arbeta vidare och till och med ”adoptera” en av de minst nådda folkgrupperna.

Du kan också klicka på: Minst nådda folkgrupper – Tatarer , så kommer du direkt in på sidan.

Vi kommer att presentera fem nya folkgrupper under augusti-oktober. Glöm därför inte att prenumerera även på nyhetsbloggen www.jesus4eurasia.se  under fliken nyheter. Då får du alltid en påminnelse via mejl, när det kommit in en ny artikel.

Rauli Lehtonen

Föregående

Missionsarbetet från Ukraina fortsätter – trots kriget

Nästa

Adoptera en buddhistisk folkgrupp från Europa

3 kommentarer

 1. Dessa är de de finougrisksa folken. De flesta i Ryssland:

  • finnar
  • ester
  • samer
  • ungrare
  • kareler
  • livländare
  • vepser
  • komi
  • mansi
  • chanter
  • mari
  • udmurter
  • erzä-mordviner
  • moksha-mordviner

 2. Håkan Karlsson

  Hur gör jag om jag vill prenumerera på Nyhetsbloggen? / Håkan Karlsson

  • Rauli Lehtonen

   Bloggen kan du prenumerera på första sidan (www.raulilehtonen.com) till höger genom att skriva in din address och klicka.
   Nyhetsbloggen om onådda folk, kan du prenumerera på http://www.jesus4eurasia.se genom att skrolla ned till rubriken ”nyheter”, Sedan har du en text nedanför ”prenumerera på nyhetsbloggen”, som du klickar på, fyller i dina uppgifter, om de inte är förskrivna i rutan och klickar på prenumerera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–