Suuri lähetystapahtuma Etelä-Suomessa – tervetuloa Lohjalle 4/5 klo 09:00-17:00

Saavuttamattomien kansojen Lähetys- ja Rukouspäivä on viime vuosina muodostunut jo perinteiseksi tapahtumaksi, joka järjestetään Lohjalla. Osoite Vapaa Lähetysseurakunta, Virkkalantie 13, Lohja.

Mukana ovat muun muassa Batyr Nursen, yksi Turkmenistanin ensimmäisistä evankelisista kristityistä, joka joutui pakenemaan jouduttuaan vainojen kohteeksi jo 1990-luvulla. Hän työskentelee tällä hetkellä Kanava Hayatin televisio-ohjelmien evankelistana ja on yksi Keski-Aasian tunnetuimpia Sanan julistajia.

Päivien isäntänä toimi juuri Ukrainasta kotiin tullut Vesa-Pekka Lanne ja pastori Petri Nurminen, joka viime aikoina on vierallut kymmenissä Suomen seurakunnissa. Hän raportoi hiljattain, miten jo yli 40 Suomen seurakuntaa on adoptoinut rukouskohteekseen jonkun saavuttamattoman kansan.

Pastori Nurminen tulee muun muassa puhumaan siitä, miten hengellinen työ saavuttamattomien kansojen parissa voi jouduttaa Jeesuksen toista tulemusta. Sen tänden haluan haastaa seurakuntaanne valitsemaan jonkun saavuttamattoman kansan rukouskohteeksenne, tai maan, jossa kristittyjä vainotaan heidän uskonsa tähden. Näin voimme täyttää Jeesuksen meille antamaa lähetyskäskyä ja viedä saamaamme tehtävää päätökseen.

Tervetuloa Lohjan Lähetys- ja Rukoustaahtumaan!

Rauli Lehtonen

Previous

Turkin lähetystyöntekijät istuttavat uusia seurakuntia

Next

Pohjois-Tukholmassa juhlitaan suomalaista äitienpäivää!

6 Comments

 1. Sirpa

  Siunausta tapahtumaan ja sinne tulevien ihmisten elämään

 2. Veikko Vertainen

  Jumalan Siunausta Lähetystapahtumaan!

 3. Raimo Itkonen

  Teillä on varmaan oikein lista saavuttamattomista kansoista ja maista, joihin myös oma seurakuntamme voi kohdistaa rukouksensa ja jopa adoptoida yhden ”rukouskummi”-kohteekseen? Evakeliumi Kristuksesta, syntiemme Sovittajasta, Vapahtajasta kuuluu kaikille kansoille.

  • Rauli Lehtonen

   Meillä on tällä hetkellä yli 50 eri kansa, joistaa löytyy sekä tilastotietoa, rukousaiheita, että mielenkiintoisia faktoja myös kansan hengellisestä tilanteesta ym. y.m.

   Lokakuussa tapahtuu virallisempi lanseeraaminen, johon mennessä vamistamme tarkempaa tietoa jopa yli 100 eri kansan hengellisestä tilanteesta. Näin ainakin olemme suunnitelleet. Silloin on tarkoitus avata myös interaktiivinen kotisivu ja kartta, jonka avulla voi keihitellä lähetyspanostuksia eri alueille.

   Suomen, Ruotsin ja Norjan helluntaiseurakuntien muodostama työryhmä valmistelee parhaillaan tämän satsauksen lanseerausta. Seurakuntanne voivat kuitenkin jo nyt ilmoittaa kiinnostuksens osoitteeseen rauli.lehtonen@gmail.com , niin voimme lähettää teille lisätietoa asiasta.

 4. Marita Sjöberg

  Kiitos Rauli 🙏🏻 Muistan rukouksin lähetystyötä joka päivä , muistan nyt vielä enemmän. 🙏🏻

 5. Seija

  Saakon Herra vahvistaa ja vaikuttaa tulevat lanseeraukset oman nimensä kunniaksi ja siunaukseksi turkin lähetystyössä.
  Kiitos Rauli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–