Vainot kristittyjä kohtaan lisääntyvät

Itä-Ukrainassa teloitettujen helluntaiuskovien hauta. Kuva: R. Lehtonen

Vuosittain kristittyjen vainoja seuraava lista, World Watch List on jälleen julkaistu. Vainojen määrä on kasvussa ja myös länsimaissa tilanne on hiljaisessa muutoksessa. Listan tuloksia analysoi maailman helluntailiikkeen uskonnonvapauskomitean sihteeri Rauli Lehtonen yhdessä Avainmedia Reija Taupilan kanssa. Nyt on viimeistään jokaisen kristityn aika herätä rukoilemaan vainottujen veljien ja sisarien puolesta sekä pitämään huolta siitä, ettei uskonnonvapautta hiljalleen kavenneta myös Suomessa.

Napsauta alla olevaa linkkiä, jos haluat katsoa noin 9 minuuttia kestävän haateellisen ohjelman:

Signaali sydämiin – 297 – Kristittyjen vainot tänään – UskoTV

Previous

Israel pakotettiin aseelliseen konfliktiin terroristijärjestö Hamasin kanssa

Next

Helluntaipastori Klimko kuoli Kupianskin kirkkoon tehdyssä ilmahyökkäyksessä

5 Comments

 1. Arto Flink

  Kiitos Rauli.Laittaa todella ajattelemaan ja myös rukoilemaan.

 2. Marita Sjöberg

  Kiitos Rauli tosi mielenkiintoinen keskustelu.
  Elämme lopun aikoja . Muistan rukouksin
  Herra kuulee rukoukset🙏🏻

 3. Vesa Kultalahti

  Kiitos Rauli taas infosta josta kerroit vainoista kristittyjä kohtaan kaikkialla maailmassa.7/3 Kopparbergissä mellä on tilaisuus ja siellä annan ystävien kuulla myös tämän saman informaation,on hyvin tärkeää että tiedämme minkälaisessa ajassa elämme tänäpäivänä.Siunaten työtäsi/Vesa

 4. Raimo Itkonen

  Raamatun Sanaan turvaavien kristittyjen vainoaminen/syrjiminen/painostaminen kehittyneissä länsimaissa johtuu siitä, että nämä uskovaiset eivät halua mukautua kaupallisen viihdemaailman aivopestyiksi passiivisiksi kuluttajiksi, vaan haluavat elää Jeesuksen pelastamina Jumalan lapsina epäitsekkäästi lähimmäisenrakkaudessa ja puhtaudessa kiitokseksi ja ylistykseksi Kaikkivaltiaalle Jumalallemme.
  Erilaisuutta, joka herättää, ei hyväksytä Jumalan tahdosta vieraantuneissa maissa, eikä myöskään maailman totalitaarisissa valtioissa, joissa vallisee joko ateistinen joukko-oppi tai tiukka uskonnollinen hallitsemisoppi.
  Jumalan Sana, Jeesus Kristus heidät herättäköön maailmallisuuden painajaisunesta. Aamen.

 5. Seija

  Kiitos Rauli jälleen tilastoista elon saralla. Suurta tietää että on jaloja taistelijota, kuin itä ukrainassa niin itsellä polvet pettää heikkouteni
  tähden ei niin että olisin välinpitämätön mutta tosiaan on loputon määrä aiheita esirukouksiin , tosiaan niin kuin Rauli manitsi että meillä tulisi olla määrätyt pisteet johon kohdistaa esirukoukset Herran johdolla,ettemme huitoisi tyhjään, varmasti tarkoitamme sitä mitä pyydämme mutta jospa Pyhä Henki saisi antaa meille uuden ilmestyksen ja hädan vainottujen polesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–