Joel Hallikainen vieraili Boråsin Pingstkyrkassa

Boråsin kaupunki ja Suomalainen helluntaiseurakunta järjesti Joel Hallikaisen kanssa hengellisen konsertin Boråsin Pingstkyrkassa 29. lokakuuta 2023. Timo Pellisen johtama tilaisuus täytti kirkon ääriään myöden ja juhlatunnelma tunkeutui syvälle ihmisten sydämiin …

Voit nähdä pari makupalaa konsertista maanantaina 13. marraskuuta klo 20:00-21:00 Öppna kanalenista, mikäli asut Tukholman, Göteborgin, tai Malmön alueella. Se näkyy myös Upplannissa ja Sörmlannissa. Ohjelma on Boråsin, Göteborgin ja Bålstan (Pohjois-Tukholman hsrk:ien) toimittama. Ohjelma tulee uusintana joka maanantai marraskuun aikana, samaan kellonaikaan. Kerro ohjelmasta myös ystävillesi. Siinä on myös todistuksia ja tervehdys Mika Halkolalta Tanzaniasta, sekä Timo Pellisen hartaus mm. uskoontulosta.

Mikäli asut muualla kuin em. paikkakunnilla, voit seurata ohjelmaa myös netistä, osoitteesta www.finskapingstgoteborg.se  Maanantaisin samaan aikaan tulee myös muita Boråsin, Bålstan ja Göteborgin tuottamia ohjelmia myös joulukuussa ja tammikuussa samaan aikaan!

Saat lyhyen otten ohjelmasta napsauttamalla alla olevaa linkkiä

Rauli Lehtonen

Previous

Kansainvälinen rukouspäivä sunnuntaina – älkää unohtako vainottuja kristittyjä

Next

Ohjukset iskivät Ylä-Galileassa olevaan Moshavi Doveniin haavoittaen siviilejä

6 Comments

 1. Anneli Nokkosmäki

  Voin aistia juhlatunnelman ja tunnot, kun kirkko on täynnä väkeä ….

 2. Raimo Itkonen

  Se on iloisen sykähdyttävää, että myös suomalaiset uskovat suosikkimuusikot, kuten Joel Hallikainen, Pasi Kaunisto, Viktor Klimenko, jne esiintyvät täällä Ruotsissa ilahduttaen ja uskossa vahvistaen ruotsinsuomalaisia uskovia sisariaan ja veljiään.

 3. TEUVO TIKKANEN

  Hieno juttu että pyysitte Joel Hallikaista laulamaan!
  Siunausta työllenne !

 4. Marita Sjöberg

  Kiitos Rauli . Timo oli järjestänyt hyvän ohjelman: todistus, puhe ja hegellisiä kauniita lauluja ja puheita. Oli mahtava nähdä myös Mika Halkola lähetyskentällä 🙏🏻

 5. Esko Pakarinen

  Kiitos Rauli infosta siis maanantaina 13/11 kl-20:00 – 21:00 näkyy tunnin verran konserttia. terv. Esko jaMarita

  • Rauli Lehtonen

   Siinä ohjelmassa on todistus, tervehdys Afrikasta, Pellisen puhe ja pari Hallikaisen laulua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–