Kansainvälinen rukouspäivä sunnuntaina – älkää unohtako vainottuja kristittyjä

Kuva: Ukrainan helluntaiunioni

Vuoden 2023 aikana jännitteet Lännen, Venäjän, Pohjois-Korean ja Kiinan välillä ovat eskaloituneet. Poliittiset suhteet muslimimaailmaan eivät nekään ole parantuneet. Tämä on johtanut siihen, että syrjintä ja vainot evankelisia kristittyjä kohtaan ovat lisääntyneet muun muassa Pakistanissa, Nigeriassa, Iranissa, Kiinassa ja Venäjällä, vaikka monet uskovat haluaisivat toimia sillanrakentajina eri poliittisten liittoutumien ja allianssien välillä.

Nyt Maailman helluntailiikkeen uskonnonvapauskomitea (PCRL) on englanniksi julkaissut raportin 5/11 tapahtuvaa rukouspäivää varten. Lue se napsauttamalla Englannin lippua kotisivumme oikeassa ylänurkassa. Sieltä saat lukea originaalivetoomuksen seurakunnille, jonka voit jakaa esirukoilijoille ja kirkkonne jäsenille.

Sivustosta löytyy myös poikkeuksellinen artikkeli Venäjän ja Viron raja-alueilla asuvasta tavoittamattomasta kansasta nimeltä setut – setod englanniksi. Sen voitte myös halutessanne adoptoida rukouskohteeksenne! Artikkelin on kirjoittanut Andrus Kask, joka on toimiunut lähetyssaarnaajana monilla Euraasian alueilla , sekä myös Liettuassa.

Rauli Lehtonen

Previous

Ukrainan sota muuttaa lähetystyön kartan aivan uusiksi.

Next

Joel Hallikainen vieraili Boråsin Pingstkyrkassa

2 Comments

  1. Raimo Itkonen

    Kansainvälinen rukouspäivä on hyvä muistaa, vaikka evankelisten kristittyjen huononevan turvatilanteen ja törkeiden vainojen lisääntyessä, tulee meidän muistaa rohkeita Jeesuksen omia päivittäin.
    Puhtaan raamatunmukaisen kristinuskon ja juutalaisuuden painostus kasvaa koko ajan tässä itsekkäässä, mammonaapalvovassa, Jeesuksen kieltävässä ja aistillisen irvokkaassa, Luojaansa ivaavaa pahuutta kaupittelevassa maailmallisessa synnin ilmapiirissä.

  2. Vesa Kultalahti

    Kiitos viestistä information seurakunnassa tästä rukous päivästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–