Radioblogi aloittaa taas syyskuussa

Timo Pellinen haastattelee Rauli Lehtosta 10/9 Afganistanin, Venäjän ja Valko-Venäjän tilanteesta. Kuva: R. Lehtonen

Radioblogi on pikkuhiljaa päättämässä kesälomaansa. Ensimmäinen syyskauden radioblogi keskittyy Afganistanin, Venäjän ja Valko-Venäjän tilanteeseen. Timo Pellinen haastattelee Rauli Lehtosta 10/9 2021 ja tutkailee miten poliittiset muutokset vaikuttavat kristittyjen ja seurakuntien tilanteeseen.

Valtamedia ei läheskään aina pysty välittämään meille kaikenkattavaa tietoa. Varsinkin uskovien intressit, tarpeet ja huolenaiheet jäävät usein uutisvirrassa karikkojen taakse. Varjot saattavat hämärtää meidän katsantokantojamme pidemmässä perspektiivissä. Sosiaalinen media kutsuu tätä joskus vaientamisen kulttuuriksi.

Radioblogi tahtoo laajentaa niin sanottuja mielipidekäytäviä siten, että tukahdutetut ajatukset ja lauseet voisivat välittyä eetteriin ainakin pohdiskeltavaksi. Näin voimme heikentää sensuurin suodattavaa otetta ja antaa happea kreatiiviselle ajattelulle, jossa myös kristittyjen ääni huomioidaan ja saadaan kuuluville.

Ylhäällä blogin oikealla puolella on tällainen ikoni, jota napsauttamalla löydät entisiä radioblogeja muun muassa paastosta, ramadanista, lähetysraamattukouluista ja suomensukuisista kansoista.

11/10 2021 Rauli Lehtonen haastattelee radioblogissa Timo Pellistä vaientamisen kulttuurista ja siitä, miten kristittyjen ajatuksia usein suodatetaan ja ohjaillaan valtamedian uutisvirtojen sivupuroille.

Seuraavassa näet viimeisen 12 kuukauden suosituimmat blogit:

 1. Viranomaiset hajottavat Arkangelin baptistikirkkoa
 2. Vuoden mahtavin joulukertomus
 3. Jumalan aalto toi herätyksen Karjalaan
 4. Navalnyj on ongelma muillekin kuin Putinille
 5. Mitä tapahtuu kun kukaan ei enää osaa lukea
 6. Mitä Valko-Venäjällä tulee tapahtumaan
 7. Venäjän vähemmistöt unohtuvat
 8. Kulminoituiko Ramadan Jerusalemin levottomuuksiin (radioblogi)
 9. Mitä tulee tapahtumaan Pohjois-Koreassa
 10. Maa jota ei enää ole olemassa

Artikkelit löytyvät kun napsautat jokaisen sivun alla olevaa ”NÄSTA” -tekstiä. Siten pääset tutustumaan myös vanhempiin blogeihin. Mitä useamman sivun ”NÄSTA” -tekstiä napsautat, sitä vanhempiin juttuihin pääset käsiksi.

Blogeja on nyt vuoden aikana käynyt lukemassa yhteensä noin 15 000 lukijaa (lasketut lukukerrat), joista tiedän monien säännöllisesti rukoilevan evankelioimattomien ja vainottujen kansojen puolesta. Tahdon kiittää teitä kaikkia, jotka olette kirjoittaneet, lukeneet ja muistaneet yhteistä lähetystyötämme Herran edessä rukouksin.

Kuva: D. Athley

Jumala teitä runsaasti siunatkoon, nyt kun käymme uuteen syyskauteen!

Rauli Lehtonen

Previous

Seinäjoen suurkokousten vaikutus levisi Itä-Eurooppaan ja Afrikkaan

Next

Lähestyykö Baltian vapauden aika loppuansa?

2 Comments

 1. Sirpa

  Kiitos 🙏

 2. Aino Yli-Vainio

  Kiitos tiedosta!
  Aino

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–