Kuukauden kuva – huhtikuu

Kuva: Reijo Tiainen

Sen tähden minä sanon teille: älkää huolehtiko hengestänne, siitä mitä söisitte tai joisitte, älkää ruumiistanne, siitä millä sen vaatettaisitte. Eikö henki ole enemmän kuin ruoka ja ruumis enemmän kuin vaatteet?

Katsokaa kedon kukkia, kuinka ne nousevat maasta, eivät ne näe vaivaa eivätkä kehrää. Kun Jumala näin pukee kedon ruohon, joka tänään kasvaa ja huomenna joutuu uuniin, niin tottahan hän teistä huolehtii, te vähäuskoiset!

Matt. 6: 25, 28, 30 (Raamattu, 1992)

Valokuvan on ottanut Reijo Tiainen Tyresön linnan puistosta. Tyresö sijaitseen vajaat 20 km Tukholman keskustasta itään. Reijo on työskennellyt lähes 20 vuotta Tukholman Suomalaisen Filadelfian pastorina. Aktiiviuransa aikana hän oli suosittu nuorisokonferenssien puhujana. Hän on myös usein vieraillut lukuisissa Ruotsin ja Suomen seurakunnissa, puhunut Ison Kirjan juhannuskonferenssissa (jossa on yli 15 000 kävijää), sekä Ruotsinsuomalaisten Helluntaisäätiön järjestämissä suurtapahtumissa.

Kuukauden kuvan ottanut Reijo Tiainen on myös innokas kuntoilija, joka on juossut maailman suurimman maastojuoksukilpailun, ns. Lidingöjuoksun (30 km), pyöräillyt Vättern-järven ympäriajon (315 km) kolme kertaa ja uinut Vansbro-uinnin (3000m). Kuka meistä muuten on onnistunut toteuttamaan Ruotsin kuntourheilun kaikki klassikot? Pyydämme teitä ystävällisesti kertomaan tästä blogin lukijoille. Löytyykö Reijon voittanutta? Jäämme myös odottamaan sitä, milloin Reijo saa 90 km Vaasahiihdon hiihdettyä … vai onko niin että pastori Tiainen nykyään keskittyy vain kuvien ottamiseen? Tämäkin tietysti ilahduttaisi blogin lukijoita – aivan erityisesti.

Previous

Mustat joutsenet lentävät ylitsemme

Next

Nyt idässa istutetaan seurakuntia jopa autoille!

1 Comment

  1. Sirpa

    Kaunis ja herkkä kuva

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–