Utbildning i att hjälpa krigets offer hölls på hemlig plats.

Under dramatiska förhållan­den genomförde Kievs Bibelinstitut och Jesus4Eurasia utbil­d­­­­­ningen för volontärer, som vill arbeta bland krigets offer och traumatiserade människor. Ryska bombningar hindrade elever från att anlända med tåg. En av lärarna tvingades lämna skolan i förtid då maken hade sårats i kriget. Strömlöshet ledde till att generatorer och stearinljus ibland fick förgylla de intressanta lektionerna.

Läs mer om den både spännande och framgångsrika kursen, som ordnades av Kievs Bibelinstitut med stöd från Jesus4Eurasia, Pingstförsamlingar i Sverige och privata gåvogivare. Koppla upp dig på www.jesus4eurasia.se   och klicka på rubriken Nyheter högst upp till vänster på sidan. Då får du en uppmuntrande rapport från våra ukrainska vänner, Oksana och Andrej.

Föregående

Internationella bönedagen – tänk på de förföljda (22.11.06)

Nästa

En uppmuntrande hälsning från krigets Ukraina – trots allt

2 kommentarer

 1. Ingvar Holmberg

  Tack, Rauli!
  Vi behöver uppdateringarna.
  Tack för din värdefulla medverkan och all info på nätverket Pingst Pastor Senior via Skype nyligen!!!
  Ingvar

 2. Daniel Athley

  Mycket viktig utbildning! Kommer finnas stort behov av liknande samlingar även framöver!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–