Laajeneeko Ukrainan ja Gazan sota?

Sodan jäljet näkyvät yhä useammalla alueella. Kuva: Helluntaiunioni

Monet merkit viittaavat siihen, että Ukrainan ja Gazan sota saattaa laajeta uusiin maihin. Kosovo, Jemen, Korea, Iran, Pakistan ja jopa Balttia on viime aikoina esiintynyt joukkoviestimien uutisissa. Bashkiiriassa – Keski-Venäjällä – on ollut suuria mielenosoituksia. Kaikki tämä vaikuttaa myös kristilliseen lähetystyöhön merkittävällä tavalla

Rauli Lehtonen on 19-21/1 kokouskiertueella Suomessa. Salon helluntaiseurakunnassa (Mököistenkatu 18, Salo) on tilaisuus lauantaina 20/1 klo 15:00 , jolloin hän kertoo Ukrainan ja Venäjän tilanteesta, sekä Miten Ukrainan sota muuttaa lähetyskarttaa? (Mukana myös vieraita Ukrainasta).

Lähetyskokouksia järjestetään Rauli Lehtosen Suomen kiertueen yhteydessä myös Turun Helluntaiseurakunnassa, Puistokatu 6B, sunnuntaina 21/1 klo 11:00, sekä Kristillisessä Uusipesula Seurakunnassa, Kousankatu 1, Turku, sunnuntaina 21/1 klo 16:00 (tilaisuudessa mukana myös Timo Pellinen Ruotsista). Evankelioimattomat kansat, vainotut kristityt ja Euraasian poliittinen tilanne on näiden jumalanpalveluksien yhteydessä esillä, sekä RUKOUS erityisen tärkeänä osana.

Kaukasuksen kristityt rukouksessa. Kuva: Otto Rimås

Turun Helluntaiseurakunnan tilaisuus on nähtävissä suorana lähetyksenä myös www.uskotv.fi  klo 11:00-12:00, jolloin voit seurata kokousta, ellet pääse Turkuun viikonloppuna.

Maailman poliittisen tilanteen vuoksi rukouksen merkitys on kasvanut räjähdysmäisesti myös Ruotsin suomalaisten keskuudessa. Huomioikaa, että Pohjois-Tukholman seurakunnat järjestävät suuren suomenkielisen Rukoustapahtuman Upplands Väsbyn Pingstkyrkassa, Kapellvägen 1, Upplands Väsby, lauantaina 27/1 klo 16:00-19:00. Siirsimme nyt rukoustapahtuman suurempiin tiloihin, että kaikki halukkaat mahtuisivat paremmin mukaan. Noin 100 sopii hyvin rukoilemaan!

Konferenssissa rukoillaan mm. maailman rauhan puolesta, sekä Israelin, Pohjoismaiden, että nuorisoherätyksen puolesta. Tahdomme myös omalta osaltamme lähestyä Herraamme, jotta hän voisi puhdistaa meidän astiamme parempaan käyttön ja että voisimme olla valmiit edessä olevan herätyksen vastaanottoon.

Jesus4Eurasia

Previous

Ortodoksinen joulunvietto alkoi Venäjällä meidän loppiaisena

Next

Nyt on rukouksen aika – kokoonnumme joukoin rukoilemaan!

4 Comments

 1. Vesa Kultalahti

  Kiitos Rauli infosta 🙏🎶

 2. Anneli Nokkosmäki

  Kiitos paljon!
  Tässä jälleen uutisia kerrottavaksi!
  Muistamme edelleen.

 3. Marita Sjöberg

  Kiitos Rauli hyvästä infosta 🙏🏻
  Muistan edelleen rukouksin 🙏🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–