Ukrainan sota vaikuttaa maailman evankeliointiin

Timo Pellinen ja Rauli Lehtonen keskustelevat 58 minuutin ajankohtaisessa podcastissa Ukrainan sodan seurauksista ja siitä, mitä me voimme lähitulevaisuudessa odottaa. Uutiset Ukrainan sodasta ovat vuoden vaihteen jälkeen vähentyneet ja se on osoittautunut ”jäätymisen merkkejä”, ellei sitten Ukrainan suunnittelema hyökkäys saa aikaan muutoksia. Tätä lähes koko Eurooppa nyt jännityksellä odottaa.

Venäjän ja länsimaiden konflikti vaikuttaa ratkaisevalla tavalla myös meidän tulevaisuuteemme. Se muuttaa lähetystyön rakenteita ja strategioita aivan uudenlaiseksi. Monet maat saattavat sulkeutua meiltä sen jälkeen, kun olemme liittoutuneet sotilaallisesti länsirintamaan.

Venäjän erityinen sotilasoperaatio voi pitkässä juoksussa löytää yhtymäkohtia myös Raamatun lopun ajan ennustuksiin, niin kuin Pellinen ja Lehtonen toteavat. He pohdiskelevat miten raamatunkäännöstyö ja lähetystyö saattavat meidän aikanamme avata monia uusia uomia.

Ukrainan kristityt rukoilevat evankelioinnille ja lähetystystyölle uusia kanavia. Kuva: KBI

He kertovat myös dramaattisesta uutisesta, kuinka Kiinan ja Venäjän kristityt ovat löytämässä toisensa viimeisten evankelioimattomien kansojen lähetystyössä ja miten se voi jouduttaa Jeesuksen toista tulemusta ja innoittaa meitä uusiin panostuksiin.

Kuuntele ohjelma napsauttamalla alla olevaa linkkiä:

Previous

Lähetystyön unelmani – puhe Tukholman Filadelfiassa

Next

Venäjän helluntaikonferenssin terveiset Moskovasta

4 Comments

 1. Tuomo Kursu

  Kiitos Rauli ja Timo. Saamme ajankohtaista tietoa lähetystyöstä Rauli sinun kauttasi. 🙏

 2. Marita Sjöberg

  Kiitos Rauli ja Timo tosi ajankohtainen keskustelu ja tiedot tästä ajasta . Elämme lopun aikoja , sen näkee ja kuulee kaikkialla Raamatun lupaukset toteutuu . Aaaaaaamen 🙏🏻🙏🏻

 3. Sirpa

  Kiitos
  Rauli ja Timo.
  Jatketaan ruloillen

 4. Kauko Vainiomäki

  Kiitos Rauli ja Timo!
  Oli ajankohtaista pohdintaa. Erityisesti sytytti ja puhutteli keskustelu lopunajasta, saavuttamattomien kansojen tilanteesta ja miten me voimme jouduttaa Herran tulemusta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–