Lähetyskokous Keuruun juhannusjuhlilla ennen pandemiaa, vuonna 2019

Keuruun Juhannuskonferenssit jatkavat kesäkonferenssien nostalgista tapahtumasarjaa. Kesän 2019 Lähetyskokous ei ollut poikkeus edellisten vuosien hienoille juhlille. Vaikka sää oli hieman koleampaa kuin tavallisesti, niin konferenssiin oli saapunut noin 15 000- 20 000 vierasta eri puolilta Suomea. Vieraita oli myös monista maista, joisssa FIDA ja Avainmedia tekevät varsin haasteenomaista lähetystyötä. Juhannuspäivän Lähetysjuhla innoitti seurakuntia erityisesti lähettämään uusia lähetystyöntekijöitä, panostamaan Euroopan evankelioimattomien kansojen lähetystyöhön, sekä vainottujen kristittyjen auttamiseen.

Et saa menettää vuoden 2019 suurinta lähetystyön juhlaa, nyt kun vuoden 2022 kesä huipentuu. Vuonna 2019 tavoittamattomat kansat ja nuorten halu päästä lähetyskentille sai erityistä huomiota. Seuraavassa kokouksen ohjelma:    

Juhannuskonferenssin lähetysjuhla 2019 Keuruulta 22/6.
Johti Jori Asikainen, puhui Rauli Lehtonen ja Jyrki Palmi, musiikista vastasivat Markku Holmi & band, sekä todistuksista Esko Matikainen, Ercüment ja Mine Bilgin Turkista ja Marko Selkomaa.

Voit lukea lisää tapahtumasta osoitteesta linkittämällä itsesi osoitteeseen https://www.juhannuskonferenssi.fi/uutisetblogi/2019/6/22/lhetysjuhla-sytytti-lhtemn

Jos haluat olla mukana tukemassa lähetystyötä Euroopassa ja Euroaasiassa, voit tehdä sen Avainmedian ja FIDA:n kautta. Mikäli asut Ruotsissa, voit lähettää lahjasi Ruotsin pankkisiirron kautta Jesus4Eurasia:lle, tilinumeroon 5861-2417, tai käyttämällä SWISH:iä, numero 123-092 04 88 (Boråsin helluntaiseurakunnan lähetystili).

Usko TV:n sivustosta www.uskotv.fi voit ostaa katseluoikeuksia sekä suoriin lähetyksiin, että moniin aikaisemmin nauhoitettuihin suurtapahtumiin. Näin tuet samalla myös Suomen tärkeätä evankeliointia ja korvaamatonta mediatyötä.

Previous

Georgian lähetyskoulu päättyy – työ alkaa

Next

Miehittääkö Venäjä Slovjanskin ja Kramatorskin seuraavaksi?

3 Comments

 1. Saara

  Olin mukana tuossa konferenssia sekä tuossa tilaisuudessa ja nyt verestää muostia . Kiitos Rauli.

 2. Veikko Hekkala

  Kiitos Jumalalle tästä juhannuksesta ja juhlista joita on ollut. Vielä saamme juhlia ja siihen on oikeus, samalla kun rukoilemme ”Tapahtukoon sinun tahtosi ” kiittäen.
  On useita juhlia tällä viikolla Jumalamme siunaa ja ilmesty armossasi ihan oikein ja konkreettisesti !!

 3. Raimo Itkonen

  Hei!
  Keuruun Juhannuskonferenssi netissä oli aivan uusi elämys minulle, vaikka sitä on vietetty helluntalaisten juhannusjuhlana jo vuosikymmeniä.
  Paikan päällä Keuruussa en ole pääsyt vielä koskaan käymään, mutta itse tapahtuma on ihmeen hieno, keskikesällä Jumalan kunniaksi Kristuksen seurakuntana Pyhän Hengen voitelussa. Raulin sekä muiden puheet olivat koskettavia. Hallelujaa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–