Etiopisk evangelist dödad av terrorister

En del pingstkyrkor verkar under svåra förhållanden i Etiopien. Foto: A. Hämäläinen

Världspingströrelsens religionsfrihetskommitté (PCRL) rapporterar att pingstevangelisten Dava Dulla från Gospel for Nation Pentecostal Church i Etiopien dödades av terrorister den 3 augusti 2022.

Bed speciellt för hans familj. Sex barn har förlorat sin älskade far. Gospel for Nation Pentecostal Church har haft ett samarbete med FIDA International, Finland.

Glöm inte heller pingstbröderna pastor Haile Nayzgi, Dr Kuflu Gebremeskel och pastor Kidane Weldou och deras familjer från Eritrea. De fängslades redan 2004-2005 utan att någon officiell rättegång hållits. Bed att de frisläpps och kan återvända till sina familjer. Gud kan ännu göra under!

Pentecostal Commission on Religious Liberty, R. Lehtonen

Föregående

Ryssland skickar minoriteter till fronten

Nästa

Ryssland stängde strömmen till Georgien – vad hände?

  1. Sari Halme

    Jesus! Vi ber trösta familjen som har förlorat sin make och far. Du är den faderlösa och änkans försörjare💖🙏 Fyll alla deras behov med ditt goda. Se till att det aldrig fattas något från deras bord.
    Se till dessa fängslade bröder Jesus sänd änglar till att befria dem nu så de kan återvända till sina familjer och lämna landet, komma till Sverige? Välsigna och beskydda de andra pastorerna med vi ber om ditt blods beskydd. Du har omsorg om dina heliga tack för du tröstar genom din härlighets närvaro. Tack för vi får tro och att vi får be till dej

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–