Elämmekö jo lopun ajan ennustuksissa?

Maaliskuun 58 min blogissa / podcastissa Timo Pellinen ja Rauli Lehtonen pohdiskelevat Ukrainan sodan kytkentöjä Raamatun ennustamiin lopun ajan tapahtumiin ja miten muslimimaailma suhtautuu Venäjän hyökkäykseen Itä-Ukrainassa.

Yli vuosi on nyt kulunut sodan alkamisesta. Miten se on vaikuttanut kristittyjen tilanteeseen Ukrainassa ja Venäjällä. Onko totta, että Ukrainassa eletään voimallista herätyksen aikaa?

Napsauta alla olevaa linkkiä, niin pääset kuulolle.

Previous

Mitä jos Venäjä voittaakin sodan?

Next

Lähetystyön unelmani – puhe Tukholman Filadelfiassa

6 Comments

  1. Sirpa

    Kiitos todella mielenkiintoisesta keskustelusta. Toisaaltaa pelottava ja toisaaltaa uskoville sen ei pitäisi sitä olla. Siunausta ja jatketaan rukoillen

  2. Raimo Itkonen

    Blogiin 15.03.23
    -Maailmanjärjestys alkaa pikku hiljaa tulla esille, sillä ne valtiot, jotka kietoutuvat ”pahanakselin” ympärille eivät voi enää piilottaa ”väriään”.
    -Pahuuden voimat kaikessa pelottavassa sekavuudessaan tähtäävät mammonan epäjumalia palvovan ihmiskunnan täydelliseen harhauttamiseen.
    -Pyhä Henki on kuitenkin järjestyksen henki ja Jumalan tuki meille Jeesuksen lunastamille jumalanlapsille.
    -Pahanakseli tulee saamaan aikaan paljon tuskaa ja kärsimystä Jumalan kasvattikansalle Israelille ja meille uudestisyntyneille kristityille.
    Kiitos ja kunnia Kaikkivaltiaalle Luojallemme. Shalom. Aamen.

  3. Vesa Kultalahti

    Suuri kiitos tosi mielenkiitoisesta haatatteluta, josta sai paljon informaatiota. Menestystä edelleenkin työssänne🙏🎶

  4. Antti Karjalainen

    Tällaisessa ajassa eletään! On hyvä muistaa kenellä on maan kuninkaitten kuninkuus. Niin hyvyys kuin pahuuskin saa aikanaan palkkansa tehtävänsä suoritettuaan. On siunattua saada kuulua hyvän Jumalan palvelus väkeen ja seisoa palavan lampun tavoin pimenevässä illassa. Kiitos Rauli ja Timo!

  5. Marita Sjöberg

    Kiitos Rauli ja Timo tosi herättelevä keskustelu . Uskon että elämme lopun aikaa se näkyy niin monista tapahtumista ympäri maailman . Kun katsoo uutisia ja lukee raamattua niin maailmassa tapahtuu juuri niin kuin on Raamattuun on kirjoitettu 🙏🏻
    Nyt on aika herätä rukoilemaan kaikkien ihmisten puolesta aaaaaamen

  6. Pertti Juntura

    Kiitos Timo ja Rauli. Todella mielenkiintoisia ajatuksia ja paljon hyvää infoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copyright Rauli Lehtonen 2019–