Miten Itä-Ukrainan ja Krimin miehitys vaikuttaa seurakuntiin?

Donetskin, Luhanskin ja Krimin evankeliset seurakunnat menettivät rekisteröintinsä Venäjän ja separatistien aloittaman sodan yhteydessä. Kirkkoja suljettiin kymmenittäin ja toiminta jouduttiin monin paikoin siirtämään ”maan alle”, jokien varsille, kellareihin ja ihmisten asuntoihin. Slovianskissa neljä helluntaiseurakunnan johtavaa jäsentä teloitettiin. Uskovia kidutettiin muun muassa Donetskissa …

Kesäkuun radioblogissa Timo Pellinen haastattelee Rauli Lehtosta, joka kertoo mitä Ukrainan ja Venäjän seurakunnille kuuluu tällä hetkellä. Napsauta alla olevaa linkkiä, niin saat tuoretta tietoa myös median unohtamasta Venäjän ja Ukrainan sodasta, joka edelleen jatkuu, vaikka lehdet ovat jo väsyneet sen tapahtumista.

Föregående

Teltantekijänä Saudi-Arabian pyhässä kaupungissa

2 kommentarer

  1. Tuomo Kursu

    Kiitos

  2. Mika Lallukka

    Kiitos! Mielenkiintoista!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén