Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig.

Joh. 14:6

Fotografiet ovan är taget av Heli Berg när hon fortfarande bodde utanför Stockholm. Vi frågar bloggföljarna: var i norra Stockholm är den här bilden tagen?

Heli Berg har arbetat som designer och fotograf. För tillfället bor hon i Delsbo i Hälsingland. Hennes fotografier har bland annat ställts ut på Naturhistoriska muséets Instagramkonto, där olika naturfotografer får gästinstagramma i två veckor åt gången. Den senaste utställningen hade hon i Umeå i början av 2019.

När Hela Hälsingland (en del av MittMedia) intervjuade Heli Berg om hur hon väljer sina objekt så svarade hon:
– Nu fotograferar jag det som jag själv känner berör mig. Mestadels försöker jag fånga olika stämningar i landskapet och gestalta mötet mellan människa och natur. Jag tycker också om arkitektur och historiska platser och fascineras av gamla sagor. Jag har i perioder försökt dra ner på fotograferandet för att få mer tid över till att satsa på andra projekt, men det är svårt – fotograferande är nog lite som terapi för mig, berättar Heli Berg.

Vill du se fler av Helis fotografier kan du besöka hennes hemsida på www.heliberg.se. Hennes handgjorda armband, som också går att köpa online, hittar du på Etsy.